07-05-10

Oliestaatje Qatar maakt duidelijke plannen voor WK 2012

wk 2022 qatar

De steenrijke Qatari hebben hun plannen voor het WK 2022 uit de doeken gedaan. Dat de bobo's op geen euro kijken is al langer bekend, en de door Bild gepubliceerde plannen zetten dat nogmaals extra in de verf.

Zo heeft het plaatselijke organisatiecomité maar liefst vijf hypermoderne stadions voorgesteld. Voorwaarde is wel dat Qatar het WK 2022 krijgt toegewezen. "De plannen zijn een weerspiegeling van hoe hard wij met dit project bezig zijn. Het WK in Qatar moet een unieke ervaring worden voor fans, spelers en media", aldus Mohammed bin Hamad bin Khalifa Al Thani.

Omdat de loden zon in Qatar ervoor kan zorgen dat er het er bij wijlen 50°C wordt, krijgt elk stadion de nodige spitstechnologie mee zodat de weersomstandigheden geen invloed kunnen hebben op spelers, toeschouwers en grasmat. Daarnaast zal er bij een WK in Qatar ook mogelijk een alcoholverbod worden ingevoerd.(Bron: De Morgen 7mei 2010, ypu)

P.S.: Wie het WK 2012 niet wil missen, boekt nu best al zijn/haar hotel in Londen! Het goedkoopst gebeurt dit eerlijk gezegd via BoekUwHotel.be, waar je rechtstreeks in het hotel kunt boeken, zonder enige reservatiekost!

21:23 Gepost door offSeason in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: qatar, hotels in londen, wk 2022 |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.